Update

Var i onsdags min förra Carro träning var om jag minns rätt. Ridlektionen gick upp och ner, fortfarande arbete kvar i galoppen som jag måste få bättre igenom. Men fy vad fin han blev i traven. Han har aldrig kortat och längt så fint som han gjorde då. Helt magisk att rida är han när man får det att funka.
 
I Söndags, alltså igår kom Gabbi till stallet och hjälpte till när jag skulle hoppa. Först blev det hagmockning med de andra i Karrböle stallet. Sen när det var klart var det bara att bygga upp hindrena och köra på. Under hela passet blev det två vägringar, vilka jag får ta på mig själv. Sen rulla allt på bra ur synpunkten på hur Jim betedde sig.
 
Han blev riktigt taggad och glad. Då syntes det mycket hur viktigt då jag någon gång inte hade han mellan hand och skänkel så han gasade på och körde ett tigerhopp. Men vi hoppade faktiskt upp till ungefär 1 - 1,05 tror jag , ej säker på exakta måtten. Han hoppade jättefint och skötte sig klanderfritt. Nu när vi hade bättre galopp kändes det även som om han hoppade upp sig mycket bättre. Tidigare i höstas när vi hoppade 1 m, fick man kämpa för att komma över det. Nu hoppade han över det galant. Problemen jag upptäckte låg hos mig, måste få bättre vägrar trots att han vill hoppa fort och sen måste jag bättre min sits. Funderar på att träna för någon hopptränare när Carro har "barnledigt". Men otroligt kul att han tycker det är så himla kul! Vi tränade främst på lite olika svåra svängar, Gabbi var jättehurtigt som byggde och flyttade på hinder och bommar. Tack!
 
Har tyvärr ej bilder från det men bjuder på lite gamla bilder.
 
RSS 2.0